Macbook Pro 16 2021 Intel

App Store: Apit ovat saatavilla App Storesta. Kaikkien aiko­jen parhaassa kannettavan näytössä on äärimmilleen viety sävyala ja kontrasti­suhde. Erityis­valmisteiset ohut­­kalvo­t ja diffuu­sorit. Wifi Langaton Pro Display XDR.

MacBook Pro 16″ (2021): julkaisupäivä, hinta ja ominaisuudet

Adobe Premiere Pro. Rajoitettu takuu ja huolto. Osta nyt. M1 Pro. Katso tähti­harmaa 14 tuuman MacBook Pro lisätyssä todelli­suudessa. MacBook Pro on valmistettu ilman lukuisia haitallisia aineita, ja kaikki pakkaustemme ensiöpuukuitu tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä. Tila­ääni ja dynaaminen pään seuranta käytet­täessä AirPodeja 3.

macbook pro 16 2021 intel

Apple Footer

App Store: Apit ovat saatavilla App Storesta. Suomessa kuluttajilla on oikeus ilmaiseen korjaukseen, vaihtoon, hinnanalennukseen tai hyvitykseen myyjältä, mikäli jalosteet eivät OLE sopimuksenmukaisia Suomen kauppalain mukaan. Liquid Retina XDR. Paino (fysiikka) M1 Pro : 2,15 kg 5. Voit siis avata 8K-videot hetkessä tai tallentaa satojatuhansia RAW-kuvia kerralla. Tuhannet mini-LED-valot on ryhmitelty paikallisesti säädettäviksi himmennys­alueiksi täsmälli­sen kirkkauden ja kontrastin tuottamiseksi.

kärcher easyfix sc2

14 ja 16 tuuman MacBook Pro – Tekniset tiedot – Apple (FI)

MacBook Pro 16″:n näyttö on yhtiölle ominaiseen tapaan mykistävä tapaus. Nopeampi tehostemallinnus Alle 4 mm ohut struktuuri luo perustan maailman edistykselli­simmälle ammatti­tason kannettavan näytölle. Uusia ominaisuuksia. Uskomaton suorituskyky. Lisätietoja saat tästä. Affinity Designer.

MacBook Pro 16″ (): julkaisupäivä, hinta ja ominaisuudet | TechRadar

Kurkista M1 Pron ja M1 Maxin sisälle. Kaikki on tehokasta. Akku ja virta 3. M1 Max. Lyömätön energiatehokkuus.