Macbook Air 2020m1

Huolto ja tuki. Näytä kaikki. Pidä yhteyttä läheisiisi helposti oikeanlaisilla laitteilla. Repertoaarit ja tietoturvallisuus. Verkkokaupan asiakaspalvelu. Valitse malli Valitse malli.

MacBook Air (M1, 2020) – Tekniset tiedot

Palvelumme ja etumme. Siksi siinä ei OLE tuuletinta. Kolmen mikrofonia nappaavat äänesi entistä tarkemmin, joten FaceTime-puhelut tai sanelut onnistuvat entistä paremmin. Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en.

macbook air 2020m1

”ASUS”-nimen syntyperä

Tuotteen saatavuus myymälöissä Myymälä. Arvostele tuote, niin saat etukupongin! Kevyt mutta kestävä paketti on täynnä tehoa: täysin uudistettu M1-siru ja koko päivän kestävän akun ansiosta saat jopa 18 tuntia käyttöaikaa, joten voit huoletta unohtaa laturin kotiin ja hoitaa koko työpäivän tehtävät rauhassa. Touch ID:n avulla tietosi pysyvät turvassa eikä sinun tarvitse huolehtia monien eri salasanojen muistamisesta. Katso valmistajan ilmoittamat tuotetiedot alla olevasta painikkeesta Katso lisätiedot tästä. Yleinen kuvaaminen. Jäähdytystehokkuus: ei tuuletinta, ei ääntä MacBook Airin tehokkuuden ytimessä on alan johtava M1-siru.

casio g shock ga 100

MacBook Air (M1, ) – Tekniset tiedot (FI)

Taustavalaistut näppäimet auttavat kirjoittamaan heikossa valossa. Oli kyse miten vaativasta tehtävästä tahansa, MacBook Air tekee sen äänettömästi. Uusi M1-siru ja ytiminen Neural Engine nostavat Apple kannettavan suorituskyvyn täysin uudelle tasolle. Työntekijän OmaElisa. Jääkaapin ja jääkaappipakastimen osto-opas. Ota yhteys myymälään. Kirjaudu sisään.

Apple MacBook Air () M1 | Elisa Yrityksille

Bosch ja Siemens Cashback-kampanja. Näin MacBook Air tuottaa vaikuttavaa suorituskykyä, muttei niinkään lämpöä. Ylioppilaskoe-yhteensopivat pientietokoneet. Salamannopea prosessori, seuraavan tason grafiikat ja uskomattomat koneoppimisen mahdollisuudet on integroitu yhteen siruun. Jatka ostoksia. Sen uskomaton suorituskyky, räätälöidyt teknologiat ja alan johtava energiatehokkuus vievät Macin kokonaan uudelle tasolle. Hyödylliset ominaisuudet ovat entistäkin helpommin käytettävissä uusien, esiohjelmoitujen näppäinoikoteiden ansiosta.