Macbook Air 13 M1 2020

Tuotekuva on viitteellinen. Toimitusaika 23 päivää. Hyödylliset ominaisuudet ovat entistäkin helpommin käytettävissä uusien, esiohjelmoitujen näppäinoikoteiden ansiosta. Taustavalaistut näppäimet auttavat kirjoittamaan heikossa valossa. Control Center on uusittu muistuttamaan puolestaan enemmän iPhone OS-puolen vastaavaa, ja se näyttää tyylikkäältä ja on helppokäyttöinen. Taustavalaistut näppäimet auttavat kirjoittamaan pimeässä.

Apple Macbook Air 13 MGN63KS/A (Apple M1, 8 GB, 256 GB SSD, 13,3″, OS X), kannettava tietokone

Jos luulit Applen kannettavia ylihintaisiksi, luulot eivät pidä enää paikkaansa. Kuvista tulee aivan uudella tavalla yksityiskohtaisia ja aidontuntuisia. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. Halvin: Scandinavian Photo. Suojaa tietokoneesi tyylikkäästi tietokonelaukulla. Värit ovat eloisammat kuin koskaan.

macbook air 13 m1 2020

Apple MacBook Air 13,3″ M1 (2020)

MacBook Air M1, saapui myyntiin Mitä enemmän yhteis­muistia RAM valitset, sitä useampia appeja voit käyttää saman­aikaisesti korkealla suoritustasolla. Värit eloisammat kuin koskaan. Suorituskyvyn osalta kannettavassa ei Object Linking and Embedding kuitenkaan valitettavaa. Ja ytiminen Neural Engine vauhdittaa koneoppimisen tehtäviä.

buy marvel champions singles

MacBook Air (M1, ) – Tekniset tiedot (FI)

P3-tuki oli aiemmin vain kalliimpien MacBook Pro -mallien ominaisuus, joten sen saaminen myös Air-malleihin on hyvä lisä Applelta. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Akku luonnollisesti kuluu nopeammin, mitä raskaampaa työskentelyä koneella tekee. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.

Apple MacBook Air GB M1 (Silver) | Telia

Tämän ansiosta uusien kannettavien sovellusvalikoima on entistä laajempi, ja monet iPhone OS-appsit ovat itse asiassa ominaisuuksiltaan kattavampia ja visuaalisesti näyttävämpiä kuin koskaan aiemmin, joten niiden käyttömahdollisuus mullistaa kaiken. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Näyttöä ympäröi silti edelleen paksut mustat reunat, jotka ovat olleet osa MacBook Airin muotoilua jo vuosia. Vaikka uusi suoritin ei yksistään tee entisestä MacBook Airista välittömästi vanhentunutta tuotetta, uusi malli saattaa olla riittävän hyvä syy päivittää kannettava uuteen, jos aiempi tämän vuoden malli jätti kylmäksi. Tämä on huomattavasti pidempään kuin aiempi malli, joka kesti 7 tuntia ja 55 minuuttia. Emme kuitenkaan usko, että MacBook Airin akkukestossa jäisi monellakaan valitettavaa.