Mac Book Pro 2019 16

Elisa Fokus. Mielestämme kaiuttimet ovatkin yksi koneen parhaista uudistuksista. Moni ammattilainen kaipaisi mac book pro 2019 16 luonnollisesti myös SD-korttilukijaa, mutta sellaista ei Applen mukaan OLE tulossa enää mihinkään kannettavaan. Myös mikrofonit ovat kehittyneet huomattavasti, sillä ne tallentavat puheäänen todella luontevasti. Vertailun vuoksi MacBook Pron pahin Windows-kilpailija Razer Blade 15 Studio Edition saavutti samaisessa videotestissämme vain 5 tuntia ja 28 minuuttia. Istuupa omassa pohjoismaisessa toimituksessammekin yksi päätoimittaja, joka oli vähällä vaihtaa vasta ostamansa tuumaisen mallin tuumaiseen Black Fridayna.

Arvostelussa 16-tuumainen MacBook Pro 2019

Siinä on integroitu sormenjälkitunnistin, joka toimii tarkasti ja nopeasti. Suuri Retina-näyttö ja täydellisyyttä hipovat ominaisuudet tekevät siitä ylivertaisen kannettavan työskentelyyn. Kosketusnäytön viereen on tuotu fyysinen esc-näppäin, ja virtapainike on erotettu Touch Barin oikealle puolelle. Koneen ei pitäisi enää kärsiä perhoskytkinnäppäimistöä vaivanneista ongelmista ja sen lämmönhallinta on kehittynyt selvästi aiemmasta. Toisaalta arvostamme silti yhtiön päätöstä tuoda myyntiin mahdollisimman kehittynyt laite aiempaa paremmalla hinta-laatusuhteella.

mac book pro 2019 16

Apple Footer

Mitä pidempi liikerata näppäimistöllä on, sitä napakamman vasteen ja paremman tuntuman se usein antaa. Akun koko ei OLE mikään sattuma, sillä se on tismalleen suurin kapasiteetti, jonka Yhdysvaltain ilmailuhallinto sallii lennoilla. MacBook Pro on yleisesti ottaen kehittynyt lähes kaikilla osa-alueilla ja kuunellut onnistuneesti ammattikäyttäjiensä palautetta. Säveltaide ja videot kuulostavat niin hyviltä, että päädyimme usein katsomaan YouTube-videoita tai kuuntelemaan Spotify-soittolistoja ilman ulkoisia kaiuttimia. Uudella näppäimistöllä on suorastaan ilo kirjoittaa. Jos olet tottunut peltipurkeilta kuulostaviin kaiuttimiin — tai edes edellisen tuumaisen mallin tasokkaisiin ämyreihin — uusi malli tulee lyömään sinut ällikällä. Myös nuolinäppäinten asettelu on muutettu klassiseen väärinpäin olevan T:n muotoon.

lancome renergie multi lift riche

Arvostelussa tuumainen MacBook Pro | TechRadar

Uusi malli tarjoaa yksinkertaisesti selvästi paremman hinta-laatusuhteen kuin noin puoli vuotta aiemmin paljastettu tuumainen Pro. Koneen äänitaso pysyi yllättävän hiljaisena myös kovassa rasituksessa, eikä sen lämpötila noussut erityisen korkeaksi. Toivomme, että tuumaisen Pron näppäimistö saapuu pian myös pienempiin MacBook-malleihin. Kaikki ohjelmat avautuvat nopeasti, eikä kuvankäsittelyssä, videoeditoinnissa tai ääntä editoidessa huomaa hidastumista edes suurempien projektien kohdalla. MacBook Prossa on metsäkuusi kaiutinta Force Feedback -subwoofereilla.

MacBook Pro (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Vaikka olimmekin ehtineet tottua tuumaisen MacBook Pron perhoskytkinnäppäimistöön, uuden mallin tuntuma on selvästi parempi. Apple on osannut aina tehdä niin hyviä näyttöjä, että asia on vähällä unohtua kokonaan. Sen 3 x 1 -resoluutio vastaa pikseliä tuumaa kohden ja yltää todella terävään ja tasapainoiseen kuvaan. TechRadar Yhteenveto. Asetimme tuumaisen MacBook Pron omaan videotestiimme, jossa toistamme loopattua Full HD -elokuvaa 50 prosentin näytönkirkkaudella. Jos etsit tehokasta ammattikannettavaa työkäyttöön, tuumainen MacBook Pro on kiistatta harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.