Maailman Suosituimmat Pelit

Vaikka se julkaistiin vuonnasitä soittaa edelleen monia ihmisiä, ja se saa päivityksiä. Maailman suosituimmat pelit Super Mario Bros. New Super Luigi U. Tässä pelissä pelaaja asui asuinalueillaan ja suoritti päivittäisiä toimintoja. Linkissä menneisyyteen Link matkustaa valon ja pimeän maailman välillä, valloittaa rajuja hirviöitä ja paljastaa Hyrulen syvimmät salaisuudet matkan varrella. Siten Call of Duty: Ghosts oli edelleen erittäin menestyvä ja yleisesti ottaen hyvä lisä franchising-ohjelmaan.

Tässä on maailman suosituin mobiilipeli, tuottanut tekijöilleen aivan ällistyttäviä summia

React Finland -tapahtuma tekee paluun Mega Man X on ensimmäinen erä Mega Man X maailman suosituimmat pelit, joka on villin suosittu, ja ensimmäinen osuma bittiseen konsoliin. Pelisarjalla on jo yli kaksi vuosikymmentä historiaa takana, mutta sen uusin osa Halo Infinite onnistuu mullistamaan konseptin kokonaan uusiksi. Splitgate Pro -sarjan kesäensi-iltaviikon esikatselu. Kaupunki oli aikoinaan länsimaailma kadehtima, mutta nyt se kamppailee pysyäkseen pinnalla taloudellisen epävarmuuden ja todellisuus-tv:n aikakaudella. Super Smash Bros. Tämä erä maksetaan Vice Cityssä, joka sijaitsee Miamista.

maailman suosituimmat pelit

49. Pokemon X ja Y

Sillä on visuaalisesti miellyttävä taitetyyli ja ainutlaatuinen tarinankerronta, joka vahvistaa pääteemoja. Sitä kutsuttiin hyvin omaperäiseksi käsitteeksi ja se oli täysin addiktoiva. Se ei voinut aivan kiistää Mario Kartin suosiota, mutta oli itsessään suosittu peli. Tämä vie kouluttajat Alolan alueelle, missä heidän on matkustettava eri saarille ja taisteltava Kahunan kanssa, joka korvasi normaalit kuntosalinjohtajat. Brain Agen motto on Nintendo DS -peli, jonka tehtävänä on auttaa sinua ”Harjoita aivosi minuuteissa päivässä! Tämä nosti Mega Man-franchising-tason uudelle tasolle ja ansaitsee tunnustusta sille, että se vetoaa itsessään.

finish astianpesukonesuola

Kaikkien aikojen suosituimmat videopelit: Asiantuntijan valinta

Joissakin tapauksissa myytiin itse Wii-järjestelmän kanssa, Wii Play koostui yhdeksästä pienimmistä peleistä, joita voitiin toistaa yksin tai yhdessä. Tutustu ekologiseen tekoälyyn perustuvaan elävään maailmaan, jossa asukkailla on mielenkiintoisia ja merkityksellisiä suhteita keskenään, jotka vaikuttavat pelikokemukseesi. Kaikkien aikojen parasta videopeliä: Asiantuntijan valinta. The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Maailman suosituimmat pelit on mukaansatempaava ja vertaansa vailla oleva tarina, joka johtaa useiden eeppisten johtopäätösten löytämiseen ajan ylittävälle matkalle. Mutta tarinatila on toinen piirto.

Top 10 eniten pelatut videopelit netissä – tajuttomia lukuja!

Olemme jo peittäneet Dead Space 2: n, mutta nyt on aika osoittaa kunnioitusta alkuperäiselle Dead Spacelle. Tämä oli vasta ensimmäinen monista Sonic-peleistä, ja kuten muutkin ensimmäiset tekevät, se ansaitsee paljon kiitosta ja tunnustusta. FIFA 96 oli ensimmäinen 3D-grafiikoita käyttänyt FIFA-peli ja kyseessä oli ensimmäinen peli, jossa käytössä olivat oikeiden jalkapalloilijoiden oikeat nimistö. Sen hahmon luominen oli myös hyvin ainutlaatuinen ja auttoi peliä pääsemään keskusteluun kaikkien aikojen parhaimmista videopeleistä. Silent Hill on eloonjäänyt kauhupeli, jonka päähenkilön Harry Masonin on löydettävä tyttärensä Silent Hillin kaupungista.