M9to G 5g

Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Ulkoisesti puhelin on kuin mikä tahansa muu Moto G -malliston puhelin, sillä mitään erikoisuuksia ei OLE. Selfiekuvaamiseen Motorola on tällä kertaa panostanut Moto G 5G Plussassa erityisen paljon, sillä kyseessä on yhtiön ensimmäinen kahdella etukameralla varusteltu puhelin. Ultralaajakulmakameran kuvien laatu ei m9to g 5g lähellekään pääkameran kuvia, mutta kamera ajaa kuitenkin m9to g 5g. Testijakson aikana puhelimelle asennettiin yksi päivitys, joka toi mukanaan Googlen 1. Puhelinta ladataan korkeintaan 20 watin pikalatauksella, joka toimitetaan puhelimen mukana. Testijakson aikana ajoimme Moto G 5G Plussassa läpi tutut suorituskykytesti, joissa puhelin pärjäsi odotetulla tavalla.

Testissä Motorola Moto G 5G Plus – Erinomainen 5G-puhelin 349 eurolla

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen. Vaikka struktuuri on muovia, niin rakenne on erittäin jämäkkä. Myyntipakkausta avatessa ensimmäisenä esille tulee itse puhelin, joka on päällystetty muovikalvolla sekä mukana toimitettavalla pehmeämuovisella m9to g 5g. Puhelimen yläreuna. Alapuolella on muutamia testikuvia, jotka ovat otettu Moto G 5G Plussan pääkameralla. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Testissä käynyt versio oli edullisempi 4 gigatavun variantti, joka osakseen vaikuttaa myös suorituskykyyn.

m9to g 5g

Tuotetiedot

Kommentoi Peruuta vastaus. Motorolan mukaan puhelimen pitäisi kestää kohtuullinen altistuminen vedelle, kuten roiskeet, hien tai sateen. Dräger Alcotest , alkometri. Kuvat ovat hyvässä valaistuksessa tarkkoja sekä monessa tilanteessa ainakin itselleni tarpeeksi hyviä. Valitettavasti 4K-kuvaaminen on mahdollista ainoastaan pääkameran avulla, kun taasen ultralaajakulmakameralla voidaan taltioida vain Full HD 30 fps -videota.

iittala leimu

Motorola Moto G 5G Plus 4/64GB puhelin |

Toisinaan laite oli liitettynä myös Wi-Fi-verkkoon. Testijakson aikana itse tykästyin Moto G 5G Plussassa erityisesti jämäkkään rakenteeseen, vaikka se onkin kokonaan muovia. Vaikka struktuuri on muovia, niin struktuuri on erittäin jämäkkä. Kuvissa on kuitenkin hyvä värien taltiointi sekä yllättävän hyvä dynaaminen alue. Käyttöehdot Palaute. Motorola toimittaa uutuuspuhelimen varsin tutussa myyntipakkauksessa, jonka päälipuolta koristavat useaan kertaan Motorolan logo sekä puhelimen mallikoodi. Tämän testin jälkeen akkua oli kulunut jopa m9to g 5g prosenttia, eli akunvaraus oli 82 prosenttia.

Motorola Moto G 5G Plus – tiedot ja hinta |

Puhelimen vasemman reunan yläosaan on laitettu Google Assistant -painike, joka on hyvässä paikassa sillä nyt sitä ei tule turhaan painettua. Suomessa 5G-verkot pohjautuvat tällä hetkellä ntaajuusalueeseen, mutta tulevaisuudessa 5G-verkko voi kuitenkin vaatia enemmän taajuusalueita, johon ainakin Moto G 5G Plus on valmis. Virkistystaajuutta on mahdollista vaihtaa perinteisen 60 hertsin ja sulavamman 90 hertsin välillä. Käteen Moto G 5G Plus istuu mielestäni erittäin mukavasti, sillä kapea ja korkea muotoilu tarjoaa selvästi paremman pidon kuin perinteiset hieman leveämmät laitteet. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Kamerasovellus on Moto G 5G Plussassa on tyyliltään hyvin samanlainen kuin muissakin Motorolan älypuhelimissa. Moto G 5G Plussan takakameroiden välillä voidaan vaihdella sovelluksen vasemmassa reunassa olevasta zoomauspainikkeesta, jossa voidaan helposti vaihtaa pääkameran 1x ja ultralaajakulmakamera 0,5x välillä.