Lumene Blur Kokemuksia

Arvio : Erinomainen edullinen meikkivoide ja laaja sävyvalikoima helpottaa omalle iholle oikean sävyn löytämistä. Tarten Shape Tape -peiteainetta vuosia käyttäneenä odotukset uusia peitevoiteita testaillessani eivät OLE kovin korkealla. Kommentoin siskolleni, että muuten hyvä, mutta ei kyllä blurraa yhtään. Lumene blur kokemuksia komppasi, että ei hänelläkään. Joskus vaan käy niin, että kylmäsävyiselle valitsemani kylmäsävyinen meikkivoide näyttääkin hieman kellertävälle.

Yksi parhaista meikkivoiteista

Yleensä runsaasti rasvoittuva t-alueeni on tarvinnut jo useaan kertaan päivän aikaan puuteripaperia ja puuteria, mutta tämän primerin lumene blur kokemuksia ei tarvinnut meikkiä korjailla ollenkaan. Testin edullisin! Voisiko osittain olla alla käytetyillä tuotteilla jotain merkitystä ja levitystavalla ynnä muulla? Osallistu hyväntekeväisyyteen: Roosanauhameikki Pidätkö sinä riittävästi huolta hiuksistasi? Onneksi lähdin sarjaa varten kokeilemaan myös näitä uutuuksia, sillä sain yllättyä positiivisesti! Ja tuntuu, että kyllähän se melkeinpä kaikkiin näihin lupauksiinsa yltää!

lumene blur kokemuksia

Hae tästä blogista

Voit lukea Otavamedian tietosuojasta täältä. Mä en lämpimälle iholle suosittelisi viileää peiteainetta, koska se näyttää harmahtavalta ja tunkkaiselta ja erottuu iholta epäluonnollisena. Jos hankit tuon meikkipuuterin tai ihan minkä tahansa meikkipuuterin , niin poista edelleen se rasva paperin avulla ja käytä sen päälle sitten meikkipuuteria. Theme Designed and Coded by Vefio Themes. Meikkivoiteella on kaunis valoa heijastava efekti, joka tietysti myös lisää ihon tasaisuutta ja ennen kaikkea sen hehkua. Minua vaan alkoi naurattamaan tuo ympäripyöreä vastaukseni — suattapi olla, tai suattapi olla olematta.

langalliset urheilukuulokkeet

Suuri meikkivoide vertailu | Glitteriaddikti

Lupaus : Kulttisuosikki lupaa uniikin koostumuksensa avulla tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää hienoja lumene blur kokemuksia sekä ihohuokosia. Cyclo-alkuiset silikonit haihtuvat iholta tai hiuksista. Tätä meikkivoidetta oltiin kehuttu ihan valtavasti ja true match meikkivoiteiden edistyksellinen teknologia tekee niistä täydellisesti ihoon sulautuvan. Mutta noiden väliltä se sopii aika monelle. Kauneusboksi vertailu x

Testissä Lumene Blur – NUDE | Lily

Peiteaineen yleinen nyrkkisääntö on, että sen tulisi olla hitusen kasvomeikkiä vaaleampi, ja taittosävy on hyvä valita ihon oman pohjasävyn mukaan. Hae tästä blogista. Pahimmillaan olen näyttänyt maksasairaalta väärän meikkivoidesävyn kanssa. Valkoinen voide muuttui kasvoilla lähinnä pinkertäväksi ja meikkivoiteen alla lopputulos oli melkomoisen plusmiinusnolla. Välillä tiedän jo peiteaineen tekstuuria katsomalla, ettei se tule olemaan mitään ikoniseen suosikkiini verrattuna. Joten saat itse päättää, että onko CC vai Blur parempi. Siirry sivuston hakuun.