Lumene Arktis Yövoide

Tulos, joka ei yllättä huulivoiteita testatessa. Lumenen Arktis -sarjan huulivoide on jännä tuote, sillä se on hyvin erilainen kuin mihin olen tottunut, minkä vuoksi se lienee kokeilujakson jälkeen jäänyt melko vähälle käytölle minulla. Ilmoita sähköpostilla uusista postauksista. Dermokosmetiikka Luonnolliset aurinkovoiteet Matkakosmetiikka. Voide on samalla todella lumene arktis yövoide ja suojaavan tuntuinen, mutta ei rasvainen. Mielestäni huulivoiteen ei Object Linking and Embedding tarpeen imeytyä kovinkaan nopeasti, vaan toivon sen jättävän huulille kostean tunteen. Päivävoide on mielestäni hyvä tuote, mutta jotenkin jäin kaipaamaan vähän täyteläisempää ja kosteuttavampaa koostumusta.

Lumene Arktis – hoitoa talveen ja kuivalle iholle

Kesäisiltä lämpötiloilta suojaaminen jäi itselleni vähän mysteeriksi sarjan lupausten tiimoilta — tarvitsemmeko Suomen kesässä ylipäänsä erityistä suojaa muulta kesäsään rasitukselta kuin UV-säteilyltä? Lumene on nro 1! Lahjat ja tarjoukset. Ennen auringonottoa ja sen jälkeen. Mielestäni Lumenen Lumene arktis yövoide -sarjan öljy-seerumi on oikein varma ja toimiva tuote herkälle ja kuivalle tai pintakuivalle iholle.

lumene arktis yövoide

Main Navigation

Seerumin ohella suosikkini Arktis-tuotteista! Lumenen uusin sarja sisältää pari oikein hyvää tuotetta ja mm. Kyllä on Lumenella sarjoja jo liikaa. Lisäksi uskon, että te lukijat kaipaatte suosituksia ja arvosteluja markettikosmetiikasta, sillä hyvin harvalla on resursseja tai halua ostaa selektiivistä kosmetiikkaa varsinkin, kun nykyään markettipuoleltakin saa kohtuullisella hinnalla mainiota vastinetta rahoilleen. Arkisto lokakuu 1 maaliskuu 6 joulukuu 2 marraskuu 7 syyskuu 2 kesäkuu 1 toukokuu 1 huhtikuu 2 maaliskuu 9 helmikuu 4 tammikuu 8 joulukuu 8 marraskuu 2. Arktis on hajusteeton , Lähteessä on hajusteita.

didriksons luna parka black

Ostokset laivalla

Purkissa olevat voiteet säilyvät pidempään käyttökelpoisina, jos annostelet niitä ihollesi lumene arktis yövoide kuin sormin suoraan purkista. Tuotesarjoja tosiaan tulee paljon ja niiden sisälläkin tuotevalikoimat laajentuvat. Lumene arktis yövoide ». Huulivoide lupaa välitöntä helpotusta kuiville ja rohtuneille huulille, mutta ainakin minun huulilleni sen koostumus tuntuu aivan liian kevyeltä, jopa emulsiomaiselta. Toisaalta: vaikka tämä tuote tuntuu katoavan huulilta nopeasti, auttaa se silti kosteuttamaan huulia, en nimittäin huomannut huulieni kuivuvan mitenkään erityisesti kokeilujakson aikana, jolloin käytin tätä osana joka-aamuista ihonhoitorutiiniani. Minun kokemukseni tästä öljy-seerumista ovat pelkästään positiivisia, tuote tuntuu täyteläiseltä, mutta sopivan kevyeltä ja juoksevalta päiväkäyttöön. Mielestäni huulivoiteen ei Object Linking and Embedding tarpeen imeytyä kovinkaan nopeasti, vaan toivon sen jättävän huulille kostean tunteen.

Testissä: Lumene Arktis – hoitorituaali talvi-iholle – Linnanneito

Minä olen kuitenkin jo pitkään ollut merkin CC -meikkivoiteen uskollinen käyttäjä. Kuivaihoiset, käytättekö te kesälläkin paksuja, runsasrasvaisempia voiteita vai riittääkö silloin kevyempi koostumus..? Tietenkin, jos kyseessä on tuote, joka koostuu vaikkapa vain viidestä ainesosasta, ollaan eri asian äärellä kuin jos puhutaan yli 30 kohdan INCI-listasta. Levitä kasvoille, kaulalle sekä dekoltee alueelle. Discovery boxes. Myös Lumenen omassa markkinointimateriaalissa korostetaan talviolosuhteita, ja Arktis-voide onkin testattu Suomen Lapissa tämän vuoden helmi-maaliskuussa pakkasasteen olosuhteissa.