Louvre Tickets

Tämä vaikuttava kokoelma on hyvä vierailukohde milloin tahansa, mutta myöhään iltapäivällä keskiviikkoisin ja perjantaisin melkein kello een louvre tickets ja lounasaikaan on yleensä vähemmän väkeä. On this tour, you will get to explore Louvre Museum, the louvre tickets most-visited museum. Louvren tärkeimmät teokset, jotka kannattaa nähdä. Katso ikäviä ja ikonisia taideteoksia, kuten Mona Lisa ja Venus de Milo. Vierailet mukavasti museon tunnetuimpien teosten luona, ja saat myös lisätietoja itse rakennuksesta kävelemällä sen ulkopuolella.

Skip-the-line tickets for the Louvre Museum

Puhdistus- ja louvre tickets Kasvomaskien käyttö pakollista. Tämän jälkeen pääset suoraan museoon lipullasi. Ohita lippujonon ajoitettu sisäänkäynti Louvre-museoon Täysi pääsy pysyvään kokoelmaan ja kaikkiin vaihtuviin näyttelyihin Varausmaksu Opas Ääni-opas. Orsay Museum Audio Buddy. Voit valita klo 10 tai klo 14 espanjankielisen opastetun kierroksen. Paper maps or brochures are not available at the museum.

louvre tickets

Louvre Museum Guided Tour

Operaattorisi saattaa veloittaa tekstiviestistä maksun. Suosittelen tätä mukautettua äänikierrosvaihtoehtoa, jotta kaikki perheenjäsenet voivat tutustua museoon omaan tahtiinsa ja keskittyä kiinnostavimpiin aiheisiin. All children aged 17 years and below must provide a proof of identity and age upon entry. Mitä hintaan sisältyy ja mitä ei. Ääniopas on erittäin suositeltava , kun otetaan huomioon museon koko ja sen sisällä olevien legendaaristen teosten määrä. Henkilökunnan suojavarusteet. Hintaan sisältyy Opastettu retki Louvren museossa Hintaan sisältyy Lisensoitu opas englanniksi Hintaan sisältyy Kuulokkeet selostusta varten, jos osallistujia on enemmän kuin metsäkuusi.

fiskars royal santoku

Louvre-museo: Ajoitetun sisäänpääsyn pääsylippu | GetYourGuide

The app provides a number of remarkable tours of the Museum, both long and short, where within the space of a few hours, you can cover great ground, navigate the length and breadth of the museum without getting lost. Tämän vaihtoehdon avulla voit myös ohittaa lipputoimiston jonot. Muista ottaa louvre tickets museokartta sisäänkäynnin louvre tickets. Vaikka monet ovat arvostelleet veistoksen esteettistä luonnetta veistoksesta puuttuu pääsitä pidetään keskeisenä veistoksessa, ja sinun tarvitsee vain katsoa sen taitosten yksityiskohtia, jotta voit itse todeta sen. Kun tutustuu niin on hyvä. You can download the free Louvre Louvre tickets Dhabi Guide app on your smartphone to access the complimentary audio guide.

How To Get Tickets To The Louvre | Paris france travel, Paris travel guide, Paris travel

Please present your e-ticket on your smartphone or tablet. Erittäin hyvä vaihtoehto on tehdä lapsille suunnattu kierros Louvren museossa ; näin edistät heidän kiinnostustaan taiteeseen ja he nauttivat museosta paljon enemmän. Lasipyramidin lisäksi se on myös Tuileries-puutarhojen vieressä, jotka ovat ihanteellinen paikka istua ja lukea ja nauttia maisemista. Myöhemmin tässä artikkelissa annan sinulle luettelon teoksista, joita et voi jättää väliin, jotta itseopastettu vierailusi olisi hedelmällisempi. Tässä teoksessa vapaus esitetään allegorisesti naisena, joka on maalauksen keskellä ja pitelee lippua. You will have to go through a security check with your guide. Vaikka monet ovat arvostelleet veistoksen esteettistä luonnetta veistoksesta puuttuu pää , sitä pidetään keskeisenä veistoksessa, ja sinun tarvitsee vain katsoa sen taitosten yksityiskohtia, jotta voit itse todeta sen.