Lounas Halpahalli Pori

Johtuuko se haju noista Kiinatavaroista??? Käyn silloin tällöin HH-Cafessa syömässä. Lindströmipihvit ja juusto-pekonikeitto ovat asiakkaiden suosikkeja. Lähetä kuvat. Loukkaava sisältö.

HalpaHalli Raahe HH Keittiö

Siellä melko lähellä on eräs toinenkin lounaspaikka, hinta on hieman kalliimpi eikä pääse lähellekään sen lounaan tason mitä halpa-hallin ruokala tarjoaa. Katso mitä tänään lounaaksi, tutustu viikon lounaslistoja ja valita lounas halpahalli pori suosikiksi painamalla -painiketta ravintolan nimen vierestä. Täältä saa myös keittolounasta. Maistuva ruoka? Etsitkö gluteenitonta ruokaa?

lounas halpahalli pori

Aukioloajat

HalpaHalli Raahe HH Keittiö on todella suosittu lounaspaikka Raahessa, joka tarjoilee asiakkaille laadukasta lounasruokaa a la carte -annoksia ruokalistalta. Voit löytää sijaintisi kartalta ja katsoa lounaat läheltäsi. Katso päivän lounaslista ja tule lounaalle! Nyt teemana on some-huutelijat. Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja saat tiedon uusista tarjouksista ensimmäisenä!

black opium edp 30ml

Halpa-Hallin HH-cafe – Pori – Suomi24 Keskustelut

Ma Ruoka, ilmapiiri, asiakaspalvelu? Opettele ensin pisteiden käytön kieliopin mukaisesti, ennen kuin yrität valehdella omaavasi rahaa. Kerro muille mitä pidit? Etkö vielä OLE jäsen? Loukkaava sisältö.

Lounas HALPAHALLI MUURAME Muurame |

Sofia Belorf matkustaa Monacoon lomailemaan. Uskotko ylipäänsä edes vielä joskus saavasi kaivattusi Rahaa jää sukanvarteen ihan kivasti matkustelua ja muuta mukavaa varten. Ruoka on kunnon kotiruokaa ja halpaa 6. Katso mitä tänään lounaaksi, tutustu viikon lounaslistoja ja valita lounaspaikkoja suosikiksi painamalla -painiketta ravintolan nimen vierestä. Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Lisätietoja evästeistä.