Logitech G333 Vr

Meta Portal Go. VR For Good. Osta kaikista. Suojaa järjestelmäsi — kotona ja reissussa. Ray-Ban Stories. Usein Kysytyt Kysymykset Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta?

Logitech G333 VR käyttöohje

Painomitat Paino : 12 g. VR Coverin mukautettu ergonominen ratkaisu parantaa hygieniaa, mukaansatempaavuutta ja mukavuutta. Kunnostettu Meta Quest 2. Logitech G VR -pelikuulokkeet Quest 2:lle. Quest 2 Elite -hihna akulla.

logitech g333 vr

Hinta- ja tuotetiedot

VR For Good. Upottaudu VR-maailmaan mukautetun pituisella kaapelilla ja sopivan pituisilla hihnoilla, kaksoislaiteohjainta hyödyntävällä pelaamiseen optimoidulla äänellä ja silikoninappikuulokkeilla, jotka ohjaavat äänen vain sinun korviisi. VirtuClear®-linssi — Quest 2:lle tarkoitettu linssi vahvuuksilla. Nauti huipputason peliäänistä ja äänieristävistä älyvaahtokorvapehmusteista. Anker-lataustelakka Oculus Quest 2:lle.

biotherm stockmann

Logitech G VR käyttöohjeet

BlueAnt V1 käyttöohje 28 logitech g333 vr. GVR-kuulokkeet ovat Oculus Quest 2:n virallinen ääniratkaisu Oculus Quest 2 -kuulokemikrofoni ja -ohjaimet myydään erikseen. Quest 2 kunnostettu. Tämä ergonominen hihna on helppo säätää tukevaksi ja tasapainoiseksi kokopyörää kääntämällä. Nauti tarkkuudesta. Käyttäjän kokemus voi olla erilainen.

Logitech G VR käyttöohje (15 sivut)

Sony PFR-V1 käyttöohje 2 sivua. Tämä on oikea Touch-vakio-ohjain, joka on yhteensopiva Oculus Quest 2:n kanssa. Tässä pakkauksessa on kaksi valonestotiivistettä ja kaksi vaihdettavaa kasvotyynyä leveämmille tai kapeammille kasvoille. Anker-lataustelakka Meta Quest 2:lle. Meta Portal Go. Voi edellyttää tilin rekisteröintiä. Kaksi dynaamista kaiutinelementtiä : 5,8 mm ja 9,2 mm.