Logitech Conferencecam Connect

Do more with Dell. Suojaat objektiivia pölyltä ja naarmuilta helposti telakoimalla magneettisen kaukosäätimen Helppoa äänineuvottelua Osallistutko puhelinneuvotteluun? Ota yhteyttä. XPS Kannettavat. Dellin yleiset myynti- ja palveluehdot logitech conferencecam connect osoitteesta World Wide Web. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein.

Logitech ConferenceCam Connect – Videoneuvottelupakkaus – hopea

Kuluttajapalvelut ja -tuki. Nopea Kuljetus Arkisin ennen klo jätetyt tilaukset pyritään käsittelemään saman päivän aikana. Kumppanivetoinen toimituspalvelu Kuluttajapalvelut ja -tuki. Inspiron Pöytäkoneet ja All-in-One. Mukana toimitetut alueelliset pistokkeet tekevät käytöstä ja lataamisesta helppoa missä tahansa logitech conferencecam connect maailmaa Plug-and-play-USB-liitäntä Yritystasoisten videoneuvottelujen järjestäminen on helpompaa kuin koskaan, sillä erityisiä ohjelmia, koulutusta tai ylläpitoa ei tarvita. Oikeudelliset ja säädökselliset tiedot Myynti- ja huoltoehdot Yksilön suoja ja tietosuoja Tietoja mainoksistamme ja sähköpostiviestinnästämme Tuotteen kierrättäminen Ota yhteyttä Sivuistamme. Myynti- ja huoltoehdot.

logitech conferencecam connect

Tuotteen ominaisuudet

Seuraavan työpäivän paikan päällä -huoltopalvelu Kuluttajapalvelut ja -tuki. Ammattilaisten arvostelut. Kysy tuotteesta. Tuusula Digishop. Pienille 1—6 henkilön ryhmille ja ahtaisiin tiloihin suunniteltu Logitech Connect on niin pienikokoinen ja helposti liikuteltava, että voit siirtää sen huoneesta toiseen. Inspiron Pöytäkoneet ja All-in-One.

a1 samsung a52

LOGITECH ConferenceCam Connect Universal Serial Bus OEM | CruzBroker

Dellin jälleenmyyjät. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan logitech conferencecam connect tuotekuvasta esim. Valmistajan osanumero : Dellin osanumero : A Peluu Cruzbroker Pelikoneet Pelikoneet. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai sopimuksiin. Kumppanivetoinen toimituspalvelu Kuluttajapalvelut ja -tuki. Huoltopyynnöt ja lähetyksen tila.

Logitech ConferenceCam Connect, halvin hinta €

Nauti todenmukaisesta värimaisemasta sekä terävästä ja selkeästä kuvasta — myös silloin, kun zoomaat lähelle. Kuluttajalla on etäkaupassa ja postimyynnissä 14 vuorokauden kaupan peruuttamisoikeus, ja Dell maksaa tuotteen palauttamisesta aiheutuneet kulut. Huoltopyynnöt ja lähetyksen tila. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Asiakkaiden luokitukset.