Logitech Brio 4k Hinta

Toimitusaika 2 – 7 päivää. Paino g : 63 g. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Kampanjahinta ,90 on voimassa Tyyli ja hyvinvointi. Brio on sertifioitu yrityskäyttöön ja tukee kiinteiden optisten ja infrapunatunnistimiensa ansiosta Windows Helloa. Wed Mar 09 CET

Logitech BRIO -verkkokamera

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Lävistäjältään 90 asteen laajakulmaesiasetus näyttää kuvassa vieläkin enemmän ympäröivää tilaa ja soveltuu erinomaisesti fyysisten esineiden ja valkotaulujen esittelemiseen kamerassa. Logitech brio 4k hinta tuottaa 4K-ultrateräväpiirtokuvaa 30 kuvan sekuntinopeudella, p-teräväpiirtokuvaa n tai 60 kuvan sekuntinopeudella tai p-teräväpiirtokuvaa n, n tai huipputasaisella 90 kuvan sekuntinopeudella, joka takaa ällistyttävän tarkkuuden, sujuvuuden ja yksityiskohtaisuuden. Rekisteröi tuote. Lisää ostoskoriin.

logitech brio 4k hinta

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Hintakehitys Korkein hinta. Taustan korvaaminen antaa vapautta tavata missä tahansa. Logitech Brio 4K verkkokamera musta. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Jos haluat, että kuvassa näkyy myös taustaa, valitse lävistäjältään 78 tai 90 asteen kuva-ala. Tyyli ja hyvinvointi.

lahja vastasyntyneelle

Logitech BRIO 4K Ultra HD-webcam | Hinta alkaen ,

Kameran tarkkuus megapikseleinä: Kehittynyt p-tarkkuuksinen yritysverkkokamera H. Thu Mar 17 CET Edistyksellinen p-tarkkuuksinen yritysverkkokamera H. Plug and play -liitäntä USB-A:lla. Jopa 5x.

Logitech BRIO -verkkokamera ultrateräväpiirtoisella 4K-videokuvalla ja HDR-ominaisuudella

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Salasanan kirjoittaminen Windows 10 -tietokoneella on mennyttä aikaa. Täytä lomake, niin Logitechin edustaja ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös poistaa pidikkeen ja kiinnittää kameran kolmijalkaan oman kolmijalkaliitännän avulla. Lue 3 tuotearvostelua Lue 3 tuotearvostelua. Kärkkäinen Kärkkäinen. Tue Mar 22 CET