Logicool Ipad Keyboard

Kauneus ja terveys. Käytä sijaintia. Ainot mitä sinun tarvitsee tehdä, on kiinnittää näppäimistö paikalleen ja voit aloittaa kirjoittamisen. Price development. Sopii iPad 10,2″- ja iPad Air 3 -laitteille.

Logitech Combo Touch – iPad Pro -näppäimistökotelo ohjausalustalla

Smart Keyboard Folio on erittäin helppo käyttää, sillä se ei vaadi lataamista tai pariliitosta. Voit pyyhkäistä, napauttaa, nipistää ja vierittää työt valmiiksi. Tutustu uuden iPad Airin 5. Tarvitseeko Apple Pencil lisää virtaa? Pietarsaari: 0 pcs Estimated delivery: Unknown.

logicool ipad keyboard

In the shopping cart

Oxford Grey 12,9-tuumaiselle iPad Prolle 5. Parhaan käyttökokemuksen saat, kun pidät Combo Touchin laiteohjelmiston ajan tasalla Logitech Control -sovelluksella. Jalosteet iPad-näppäimistöt Combo Touch. Piha ja puutarha. Jos tarvitset apua, asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti.

lumene valo seerumi hinta

iPad-näppäimistöt ja -kotelot | Logitech

Luonnosteleminen: Logicool ipad keyboard tuki kokonaan auki sopivaan kulmaan, jos haluat tehdä käsin muistiinpanoja ja piirtää Apple Pencilillä tai Logitech Crayonilla. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Se on monipuolisempi kuin koskaan. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Liitä vain Smart Keyboard laitteeseen ja ala kirjoittaa. Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.

Combo Touch-näppäimistökotelo ohjausalustalla iPad Prolle ja iPad Airille

Multitronic Seinäjoki Estimated delivery: Unknown. Valikoima Yhdistelmät Kotelot Erilliset näppäimistöt Koulukäyttöön. Voit unohtaa yleisten toimintojen haeskelun näyttövalikoista. Tutustu näppäimistökoteloon, joka mahdollistaa ennenkokemattoman monipuolisen käytön. Kuvaaminen ja videointi. Oxford Grey 12,9-tuumaiselle iPad Prolle 5. Tämä Logitechin näppäimistöon erittäin pieni ja se sopii hyvin tietokonelaukkuun.