Lg 43un71003lb

Toimii Amazon Alexalla Kyllä. Videosovellukset Netflix. Ei tietoja. Suorituskyky HDR-tuettu Kyllä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

LG 43UN71003LB käyttöohje

Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Valitse suosikkisi uusimmista elokuvista, TV-ohjelmista, dokumenteista ja live-urheilutapahtumista. Kaikki tarvitsemasi lg 43un71003lb käyttöoppaat, osat ja tarvikkeet, matkapuhelintuki, takuutiedot ja LG:n tekninen tuki — ovat vain muutaman napsautuksen lg 43un71003lb. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Rajoitettu määrä myyntiä.

lg 43un71003lb

Tuotetiedot

Kolmea eri LED muotoa voidaan käyttää: – Valkoreunainen LED- näyttö käyttää erityistä diffuusio paneelia levittämään valoa tasaisesti näytön taakse. Tekstitys-toiminto Kyllä. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Korkeadynaaminen teknologia-alue HDR. We only include the brand logos of Open Icecat participants sponsors with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Ajansiirto Kyllä.

lego ferrari 599 gtb fiorano

Tekniikan Maailma

Elektroninen posti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. LG UHD -television kapea kehys ja tyylikkään nykyaikaiset linjat sopivat omaan sisustukseesi ja parantavat katselukokemusta. Tuotteen nimi : Tuotteen nimi on valmistajan tunniste lg 43un71003lb, usein mallinimi, mutta ei täysin ainutlaatuinen sillä se voi sisältää joitain tuotevariaatioita. Tarkista hinta, toimituskulut ja lg 43un71003lb kaupan tuotesivulta. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Wi-Fi 5

Tuotetiedot LG 43UNLB tv ,2 cm (43″) 4K Ultra HD Älytelevisio Wi-Fi Musta (43UNLB)

Please have the Serial number of your product and proof of purchase ready. Jos televisiossasi ei OLE signaalia, tarkista seuraavat asiat: – Tarkista, onko televisiosta valittu oikea kuvalähde source. Äänen paluukanava ARC Ei. LG:n televisiovastaanottimet sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Led-taustavalon tyyppi. Tekniset tiedot.