Leveä Lehtiharava

Kätevä apuri haravointitalkoisiin on myös käsikäyttöinen lehdenkerääjä tai lehdenkerääjä ruohonleikkuriin. For the best experience on our site, be sure to turn leveä lehtiharava Javascript in your browser. Kevyt- ja kestopeitteet. Kantelettarentie 1. Sorvikatu 3. Turku Itäharju.

LEHTIHARAVA 140CM PUUVARSI

Käsityökalut Tekniset koneet ja laitteet Tarvikkeet Traktoreiden ja työkoneiden tarvikkeet Traktorin varaosat Työkoneiden ja puimureiden varaosat Virtausoppi ja pneumatiikka Työasut, henkilökohtaiset suojaimet, turvatuotteet Tikkaat, telineet ja varastointi Nosto ja sidonta Kiinnittimet, heloitus Kemikaalit, voiteluaineet Perävaunut ja leveä lehtiharava Autonrenkaat, pyörät, jääketjut ja -nastat Akut. Kangaskatu 6. Kukkaruukut, kukkalaatikot ja amppelit. Grillit ja savustimet. Karjalahdenkatu 7.

leveä lehtiharava

Asiakaspalvelu

Kauppalinnankuja Etusivu Piha ja puutarha Pihatyökalut ja puutarhatyökalut Haravat ja pihaharjat. Jääurheilu Luistimet Jääkiekkovarusteet Jääurheiluvälineet. Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot. Jukolantie 1. JavaScript estetty selaimessasi.

corsair k550

Lehtiharava muovinen, leveä mm – Metsä ja piha Kottikärryt, nokk

JavaScript seems to leveä lehtiharava disabled in your browser. Sesonkien ulkopuolella tuotteet saattavat olla myymälöissä varastoituna, joten ottamalla yhteyttä myymälään ennen asioimista varmistat tuotteen saatavuuden. Grillaaminen Grillit Grillausvälineet Sytykkeet. Olet arvostelemassa tuotetta: Lehtiharava, leveys 46 cm, puuvarsi Sinun arvostelusi 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Kirjoita tähän arvostelusi.

LEHTIHARAVA MUOVINEN LEVEÄ MM ESP – IKH

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon. Haluan isomman määrän tuotetta. Tuotekuvaus Fiskars QuikFit iso lehtiharava on leveä työkalu lehtien ja ruohonleikkuujätteen haravointiin. Koulukatu 4. Puutarhan pesurit ja pumput.