Leuanvetotanko Seinään

Leuanvetolaite Leuanvetolaitteet ovat omilla jaloilla seisovia telineitä. Mikäli huonekorkeus on riittävä, voi seinään kiinnitettävällä tangolla tehdä myös suosittuja muscle-up liikkeitä. Tekniikkaa voi harjoitella leuanvetoliikkeen lisäksi muutenkin. Luo uusi toivelista Leuanvetotanko seinään. Tangot ovat terästä ja niitä on 60 — 91 cm leveisiin oviaukkoihin. JavaScript estetty selaimessasi.

Leuanvetotanko

Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Etusivulle Kuntosalilaitteet Leuanvetotanko Leuanvetotanko seinään. Katso tämän hetkiset tarjoukset. Leuanvetoteline kattoon Valkoinen. Huippu tuote hintaansa nähden!! Kirjoittaja: Tomi Karvinen Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko.

leuanvetotanko seinään

Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko

Lajittele Sulje. Meiltä löydät kaikki mahdolliset leuanvetotanko mallit seinään, kattoon, oviaukkoihin ja telineet. Jos et saa vielä leukoja, niin ei hätää! Kirjoittaja: Eero Verkkokaupan maksutavat:. Kirjoittaja: Marko Lahti Hyvä tuote!

lasten jalkapallo

Sveltus Leuanvetotanko, seinään kiinnitettävä –

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat maksutavat, leuanvetotangon voi maksaa pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Voit myös hypätä tankoon ja laskea itsesi käsien avulla alas niin hallitusti kuin pystyt. Edun saat, jos olet uusi tilaaja. Kiinnityksestä olisi hyvä leuanvetotanko seinään ohjeistot ja apuvälineenä esim. Huono ohjeistus. Mukana tulleet ovat jotain halvinta mahdollista Kiinasta kilpailutettua roskaa.

Leuanvetotanko Future TT Sport, seinään asennettava |

Seinään ja kattoon asennettavat leuanvetotelineet kiinnitetään pulteilla kiinni. Kirjoittaja: Tobias Kirjoittaja: Harri S Mustaksi pulverimaalattu leuanvetotanko on materiaaliltaan täyttä terästä. Siirrä toivelistalle. Näytä vertailu. Luo uusi toivelista Sulje.