Lentolaukun Mitat Finnair

IATA:n, eli kansainvälisen ilmakuljetusliiton, suosittelemat standardimitat ovat 55 cm x 35 cm x 20 cm, mutta hyvin monella lentoyhtiöllä on omat suuremmat mitat. Japan Airlines. Lääkkeet, vauvanruoka ja tax free -ostokset: Voit kuljettaa käsimatkatavaroissa tarpeeksi lääkkeitä koko lentomatkan ajaksi. Soittimen voi lentolaukun mitat finnair mukaan matkustamoon, jos sen paino tai mitat eivät ylitä tavallisen käsimatkatavaran kokorajoituksia esimerkiksi viulut. Lue lisää kielletyistä aineista. Voit ottaa lentokoneeseen mukaasi kävelyä helpottavan apuvälineen, kuten kävelykepin tai kyynärsauvat.

Käsimatkatavarat

Maksu kannattaa maksaa jo etukäteen verkossa, jolloin se on pienempi kuin lentokentällä. Käsimatkatavaran painomitat eri lentoyhtiöillä. Matkatavarat Ruumaan menevät matkatavarat Käsimatkatavarat Tämänhetkinen sivu Urheiluvälineet ja muut erikoismatkatavarat Lisämatkatavarat Rajoitetut esineet ja aineet Viivästynyt tai vahingoittunut matkatavara. Huomaathan, että jos sinulla on jatkolento toisessa maassa, jopa lentolaukun mitat finnair pussit saatetaan läpivalaista uudestaan riippuen maakohtaisista rajoituksista. Tarkista lentoyhtiön sivulta painomitat ennen ostamista ja lentokoneeseen astumista.

lentolaukun mitat finnair

Sallittu käsimatkatavaramäärä

American Airlinesin sallimat painomitat 56 x 35 x 23 senttiä ovat hieman British Airwaysia pienemmät, mutta American Airlines ei rajoita käsimatkatavaran painoa, kunhan mitat ovat kohdallaan. Yhdessä meillä on Skandinavian paras outdoor-valikoima. Otathan siis vain välttämättömimmät tavarat mukaan matkustamoon. Katso kuinka monta laukkua lippuusi kuuluu ja mitkä kokorajoitukset koskevat ruumaan meneviä matkatavaroita. Siirtyi sivulle: Käsimatkatavarat. Nesteiden tulee olla yksittäisissä ml:n pakkauksissa — isompia pakkauksia ei voi tuoda turvatarkastuksen läpi, vaikka ne sisältäisivätkin vain ml:n verran nestettä.

bauhaus jiirisaha

Käsimatkatavarat | Finnair Suomi

Kaikki matkustajat saavat ottaa matkustamoon ainakin yhden käsimatkatavaran sekä henkilökohtaisen tavaran, kuten pienen käsilaukun tai kannettavan tietokoneen laukun. Esimerkiksi Finnairin lennoilla matkustamoon tuotavan matkatavaran koko saa olla 56 x 45 x 25 senttiä. Pussi täytyy esittää lentokentän turvatarkastuksessa. Otathan reseptin mukaasi. Matkatavarat Tämänhetkinen sivu Ruumaan menevät matkatavarat Käsimatkatavarat Urheiluvälineet ja muut erikoismatkatavarat Lisämatkatavarat Rajoitetut esineet ja aineet Viivästynyt tai vahingoittunut matkatavara. Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita Lentolaukun mitat finnair. Voit ottaa lentokoneeseen mukaasi kävelyä helpottavan apuvälineen, kuten kävelykepin tai kyynärsauvat.

Matkatavarat Finnairin lennoilla | Finnair Suomi

Suositeltuja reppuja käsimatkatavaroille. Henkilökohtaiset tavarat, kuten käsilaukku, kannettavan tietokoneen laukku tai ostoskassit, sopivat hyvin edessäsi olevan istuimen alle. Soittimet Soittimen voi ottaa mukaan matkustamoon, jos sen paino tai mitat eivät ylitä tavallisen käsimatkatavaran kokorajoituksia esimerkiksi viulut. IATA:n, eli kansainvälisen ilmakuljetusliiton, suosittelemat standardimitat ovat 55 cm x 35 cm x 20 cm, mutta hyvin monella lentoyhtiöllä on omat suuremmat painomitat. Melkein valmista.