Lenovo Yoga Duet 5

Pientietokoneet Kannettavat Hybridilaitteet Tuote Upea OLED-näyttö toistaa värit hämmästyttävällä tarkkuudella sekä silmiä miellyttävällä tekniikalla, joka suodattaa haitallista sinistä valoa. Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin, MyLenovo Rewards -kanta-asiakasohjelman ja helpon palautuksen. Voit nauttia tabletin kosketusnäyttötoiminnoista ja hyödyntää samalla kannettavan tietokoneen nopeutta ja monipuolisuutta kosketusnäyttöominaisuuksineen, 4K-näyttövaihtoehtoineen ja muineen. Ohuessa ja kevyessä 13,3″ Lenovo yoga duet 5 Duet 5 Chromebook -kannettavassa on nyt kapeareunuksinen ja kirkas OLED-kosketusnäyttö, jonka syvät mustat sävyt ja neljä kaiutinta tuottavat selkeän ja mukaansatempaavan elokuvakokemuksen, ja koko päivän kestävä akku. Voit vapaasti lähettää meille viestin WhatsAppin kautta. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun!

IdeaPad Duet 5 Chromebook Gen 6 (13″ QCOM)

Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun sekä sinetöidyn akun takuulaajennuksen avulla voit budjetoida tietokonekulut tarkasti, turvata investointisi ja alentaa kokonaiskustannuksia. Emme tiedä milloin Lenovo avaa tabletin ennakkotilauksia. Kiintolevy GB. Ohuet ja kevyet IdeaPad-kannettavat sopivat täydellisesti matkustamiseen. Näytä mallit Lisää toivomusluetteloon. Valitettavasti se ei saapu Pohjois -Amerikkaan vaikka muut tämän artikkelin jalosteet tulevat. Nopeat

lenovo yoga duet 5

Tuotteen kuvat ja videot

Osta heti. Näytä tuoterivin selitteet Piilota tuoterivin selitteet. Todella joustava Yoga Duet on täydellinen valinta niin työ- kuin viihdekäyttöön. Tallenna ja suoratoista FHD-kameroilla Näytä hymysi ja ympäristösi entistä yksityiskohtaisemmin etu- ja takakameroilla. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Terävä ja kirkas 13 tuumainen 2K-näyttö on Doby Vision -sertifioitu ja tarjoaa erinomaisen kuvan niin työhön kuin viihteeseenkin.

led kynttilä pitkä

Lenovo-kannettavat | Telia

Saumaton suorituskyky Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Monet perinteisistä kannettavista tietokoneistamme voidaan varustaa monilla erilaisilla ominaisuuksilla tarpeidesi mukaan. ALV:n ja toimituksen. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi

Uusi Lenovo Chromebook Duet 5 saa kauniin tuumaisen OLED-näytön

Voit vapaasti lähettää meille viestin WhatsAppin kautta. Google Chrome -käyttöjärjestelmä sekä nopea kahdeksan ytiminen Qualcomm Snapdragon -suoritin tarjoavat sulavan käyttökokemuksen niin pelaamiseen, elokuviin kuin tuottavaan tekemiseenkin. Käyttöjärjestelmä Chrome OS. Ja mikä tärkeintä: voit olla varma, että olemme tukenasi, kun sitä eniten tarvitset. SSD-asemien solid-state drives ja uusimman teknologian ansiosta saat nopeutta, turvallisuutta, kestävyyttä ja upeaa muotoilua. Käytä monipuolista sovellus-, peli- ja viihdekirjastoa Chromebookillasi mistä tahansa.