Lenovo Yoga C940 Core I7

Laitteen massiivinen milliampeeritunnin akku mahdollistaa kahden päivän käytön yhdellä latauksella. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Kellotaulun materiaali Alumiini. Samsung on tällä hetkellä markkinajohtaja kokoontaitettavien älypuhelinten markkinarakossa, mutta kun yhä useammat puhelinvalmistajat liittyvät kokoontaitettavaan joukkoon, eteläkorealainen teknologiajätti joutuu kohtaamaan vakavaa kilpailua kilpailijoidensa kanssa. Paino ja mitat Paino g. Kynä on suurempi kuin esimerkiksi Samsung Galaxy Note 9 -puhelimen stylus, mutta työpöytäkäyttöön kuitenkin melko pieni.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Ensiluokkainen tietosuoja Tietosuojasi on tärkeä Lenovolle. Tuotenimi C Uusien tuotteiden hinta ja arvioitu saatavuus Suomessa:. Prosessorin ytimet 4. Nämä Yogat sisältävät ainutlaatuisia älykkäitä ominaisuuksia, jotka mukautuvat käyttäjän suorituskykytarpeisiin. Salasanasuojaus Kyllä.

lenovo yoga c940 core i7

Sinua voisi kiinnostaa myös

Numeronäppäimistö Ei. Kaikki kaupat. TurboPower-pikalataus antaa tunneiksi virtaa vain muutamassa minuutissa. Valmis lähetettäväksi 0. Müüja: Arvutitark Vaata infot. Nyt on tullut esiin lisää yksityiskohtia WC:n ansiosta.

kasvisruokavalio ja suun terveys

lenovo – Haku –

Sen avulla voit vastaanottaa ja asettaa muistutuksia, tilata ruokaa, panna suosikkisoittolistasi soimaan, ja niin paljon muuta. Wrong Input. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Digitaalisella kynällä voit kirjoittaa ideasi muistiin heti, kun ne juolahtavat mieleesi. Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta.

Lenovo Yoga C – Tuotetiedot |

Lisätiedot, valokuvat ja testilaitteet medialle: Netprofile Finland Ari Saarelainen ari netprofile. Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään ja markkinointiin erikoistunut konsulttiyritys. Tämän lisäksi p-tarkkuuden paneeli käyttää huomattavasti 4K-paneelia vähemmän virtaa. Koneessa on muun muassa Dolby Vision -näyttö ja kääntyvä Dolby Atmos -kaiutin. Ensiluokkainen tietosuoja Tietosuojasi on tärkeä Lenovolle.