Lenovo Y520 I5

Asennettujen tallennusasemien määrä 1. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Intel® OS Guard Kyllä. Idle States Kyllä. Kannettava malli Koska pelikannettava on ohut, vain 25,8 mm, painaa vain 2,5 kg ja lenovo y520 i5 runko on likaahylkivä, voit kuljettaa sitä mukanasi. Tuotteen korkeus ,4 mm. Show savings:.

Lenovo IdeaCentre Legion Y520

Riippumatta siitä käytätkö lenovo y520 i5, Legion Y ei jätä pulaan, sillä siinä on kaksi 2 W:n Harman-kaiutinta, joissa on käytössä Dolby Audio Premium. Tuotekoodit Valmistajan tuotekoodi t 90HMW. Ohjelmisto Käyttöjärjestelmä Windows 10 Home. Energiatähtisertifioitu Kyllä. Sopimusehdot Sulje. Multitronic iTronic Jyväskylä Arvioitu toimitus: Tuntematon.

lenovo y520 i5

Lenovo Legion Y520 (15″)

Multitronic Oy Korsholmanpuistikko 38 Vaasa Web: WWW. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Räätälöi ja tallenna Lenovo Nerve Centerin avulla Asetusten, kuten äänen, aktiivisten näppäimien, jäähdytyksen ja ensisijaisen verkon, räätälöinti on helppoa, joten voit keskittyä pelaamiseen. Jaa ilmoitus Facebookissa. Ja kun olet päässyt vauhtiin, voit tallentaa parhaimmat palat toistoa tai suoratoistosivustoille lataamista varten.

i3 6300u

Lenovo IdeaCentre Legion Y – Tuotetiedot |

Kannettavat tietokoneet. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Julkaisupäivä Accident-proof storage. Mikäli epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella. Y suunniteltiin selviämään kuumenemisesta strategisesti sijoitetuilla tuulettimilla ja tuuletusaukoilla. Lenovo Legion Y 15″ 15,6-tuumainen monipuolinen pelikannettava.

Lenovo Y Pelikone i5/gtx ,

So continue to dominate the online arena of your favorite game, while simultaneously streaming or calling out flankers on Discord. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Olet muuttanut suosikkikauppasi. Suorituskyky Tuotetyyppi PC. Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Pietarsaari: 0 kpl Arvioitu toimitus: Tuntematon. Eikö sinulla Object Linking and Embedding vielä tiliä?