Lenovo Thinkpad P70

Prosessorin ydin SR2FN. Sisäisen näytönohjaimen perustaajuus MHz. Koska monet alan ammattilaiset edellyttävät todistettua suorituskykyä ja ohjelmiston vakautta, alan johtavat itsenäiset ohjelmistomyyjät ovat testanneet ja lenovo thinkpad p70 yli sata sovellusta. Info Yhteystiedot, aukiolot ja kartta Toimitus- ja maksuehdot Takuuasiat Käytettyjen kuntoluokitukset Huolto Yhteydenotto- ja palautelomake. Legendaarisen, täysikokoisen ja roiskeenkestävän ThinkPadin ergonominen näppäimistö on kuuluisa täydestä näppäinsarjastaan, upeasta tunnustaan sekä TrackPoint ® -osoitinlaitteestaan.

Lenovo ThinkPad P70 20MM000BUK

Grafiikka Sisäinen näytönohjain Kyllä. Täysikokoinen, roiskesuojattu näppäimistö ja kosketuslevy, jotka on optimoitu Windowsille ja työasemasovelluksiin. Voit myös kieltäytyä evästeiden tallennuksesta, ja jatkaa sivuston selaamista normaalisti. Paino ja painomitat Paino g. LED-taustavalo Kyllä. Intel® Clear Video Technology Kyllä.

lenovo thinkpad p70

Lenovo ThinkPad P70 17″ Core i7 2,7 GHz – SSD 256 GB – 8GB AZERTY – Ranska

LED-taustavalo Kyllä. Akku: Pitää virtaa normaalisti. Suorittimen boost-taajuus 3,7 GHz. Intel® OS Guard Kyllä. Muisti Muistimäärä 32 GB. Jokainen yksittäinen sensori on kalibroitu tehtaalla nimenomaan kyseiselle näytölle. Latausportin tyyppi DC-tulo jakkiliitin.

ikea sängynpeitto

ThinkPad P70 | Kannettava tehotyöasema | | Lenovo Suomi

Numeronäppäimistö Kyllä. Jokainen yksittäinen sensori on kalibroitu tehtaalla nimenomaan kyseiselle näytölle. Arvioitu toiminta-aika min riippuen virrankulutuksesta. Ulkoiset kiintolevyt. Näyttö: UUSI ARK ID -prosessori USB 3.

elektroninen kauppa – Lenovo ThinkPad P70 Intel Core iHQ kannettava (K), Windows 10 Pro

Akun käyttöikä maks. Intel® Clear Video Technology Kyllä. Prosessorin ydin SR2FN. Wi-Fi Kyllä. Tuote Valmistaja Lenovo. Säilytyskin onnistui hieman pidempään että pääsi henkilökohtaisesti noutamaan tuotteen. Vahvista alla , että hyväksyt seurantaevästeemme.