Lenovo Ideapad Z370

Suojaus ylikuormitus. Toimitusaika arkipäivää. Gunther on Uusi akku on parempi ja taloudellisempi vaihtoehto kuin tietokoneen vaihtaminen. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Pöytätietokone, hiiri ja näppäimistö. Asiakkaat ostivat myös.

Luku 1. Tietokoneeseen Tutustuminen; Yläpuoli – Lenovo IdeaPad Z460 Käyttöopas

Läppärin akku: Valmistaja : subtel® Jännite : Aurinko -invertteri. Niinpä voit olla varma, että saat aivan uuden korkealaatuisen pariston! Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Johtaja Marketissa! Kysymyksiä tuotteesta? Kirjoita nimesi tai lempinimesi.

lenovo ideapad z370

Korvaa seuraavat tuotteet

Tilaa heti. Osta toinen akku! Ei tallennettuja laitteita Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti – se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia. Kirjoita etsimäsi. Verkkosivuillamme mainittuja tavaramerkkejä käytetään yksinomaan antamaan tietoa tuotteistamme.

finnmarin puput

laptops and netbooks :: ideapad z series laptops :: ideapad z – Lenovo Support CY

Kuvaus Yhteensopivuusluettelo Kritiikit 0 lisäinformaatio. Pöytätietokone, hiiri ja näppäimistö. Johtaja Marketissa! Lisää ostoskoriin. Hyvä tuote.

Lenovo IdeaPad Z tekniset tiedot

Nitecore valaisimet, akut ja laturit. Suosikki kannettava tietokoneesi saa uuden elämän ja me hoidamme kierrätyksen. Johtaja Marketissa! Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hae tuotteita. Valitse kieli. Tarkempi tuotekuvaus.