Lenovo E595 Ryzen 7

Prosessorimalli U. Näyttö Näytön halkaisija 15,6 ”. Prosessorin ytimet 4. Kontrastisuhde tyypillinen Pikalataus Kyllä. Palvelumme Tuotekatalogi Tietoa meistä Ota yhteyttä. Akun käyttöikä maks.

Lenovo ThinkPad E595

Ethernet LAN Kyllä. Myyntimme auttaa sinua tuotteiden valinnassa ja asennuspalvelumme ansiosta saat tuotteet vaikka täysin käyttövalmiina. Wrong Input. Lähialueen kommunikointi NFC Ei. Resoluutio x pikseliä. Ääni Audiojärjestelmä Dolby Advanced Audio. Ethernet LAN Kyllä.

lenovo e595 ryzen 7

ThinkPad E595

Arvostele tuote. Kosketusnäyttö Ei. Laite on lisäksi valmistettu kestäväksi ja luotettavaksi, joten on helppo ymmärtää, miksi E on myös IT-päälliköiden arvostama. Tuote Valmistaja Lenovo. Suorittimen boost-taajuus 4 GHz. Erillisen näytönohjaimen malli Ei saatavilla.

iphone 12 mini 8

Lenovo ThinkPad E | Elisa Yrityksille

Prosessorin välimuisti 4 MB. Tuotenimi E Formaatti M. Suoritinperhe AMD Ryzen 5. Graafinen taide Sisäinen näytönohjain Kyllä.

LENOVO ThinkPad E AMD R5 U TS(ND) – Twebs Oy

Muisti Muistimäärä 16 GB. Sisäänrakennettujen kaiuttimien määrä 2. Laite on lisäksi valmistettu kestäväksi ja luotettavaksi, joten on helppo ymmärtää, miksi E on myös IT-päälliköiden arvostama. Roiskesuojattu näppäimistö Kyllä. Tärkein ominaisuus on käyttömukavuus Käyttäjä voi valita heijastamattoman 15,6″ täysteräväpiirtonäytön, joka vähentää huonosta valaistuksesta johtuvaa silmien rasitusta. Kapasiteetti GB. Akun kapasiteetti 45 Wh.