Lego Ninjago Ohjelmat

Temppeli sijaitsee Pimeyden saarella, joten he lähtevät sinne. Cole, joka on jo polvillaan on takauma lupauksestaan äidilleen ennen kuolemaansa ja tajuaa sitten, että terät eivät tehneet Lillystä voimakasta, vaan voima hänen sisällään. Kaikki muut ovat hämmentyneitä siitä missä he ovat mutta Colella on vahva läsnäolo. Ajan Vartijat kuitenkin voittavat ja sieppaavat pysäytysaikamiekan sekä Sensei Wun. Hän vaatii Suruntuojan vapauttamista häkistään mutta häkki liukuu lego ninjago ohjelmat, kun Cole heittää kiven luurankoa kohti vapauttaen hänet.

LEGO Ninjago

Pikkukaupungin taikuria ei jalkapallo kiinnosta pätkääkään, mutta hänen pitää johtaa paikallinen joukkue turnauksen finaaliin saadakseen elämänsä rakkauden vaimokseen. Väärä aika, väärä paikka 22 min. Yritys käyttää se Overlordiin epäonnistuu, kun Pythor kuitenkin nielaisee sen. Viimeinen matka 22 min. Kai huijaa Morroa ja Lloydin lego ninjago ohjelmat palauttaa muille Ninjoille näiden elementtaalivoimat.

lego ninjago ohjelmat

LEGO Ninjago

The Rise of the Great Devourer. Munnsit ja Geklit suostuvat sittenkin tarjoukseen. Nelson työskentelee ensimmäistä päivää lehdenjakajana Aspheeran tulikyiden hyökkäyksen alaisessa Ninjago Cityssä. Unohtunut elementti 22 min. Ninjat päättävät todistaa syyttömyytensä pysäyttämällä Nadakhanin, mutta palkkion toivossa Ronin kuitenkin pettää Ninjat ja toimittaa heidät vankilaan.

0w30 c1

LEGO NINJAGO ohjelmatiedot –

Tässä olisi jo ongelmia kerrakseen, mutta lisäksi puistoa johtaa täysin kelvoton keinoäly, joka vain mutkistaa tilannetta. Piraatit vangitsevat välittömästi Garmadonin ja kärmeiset. Zanen, Nyan ja Lloydin yrittäessä tuloksetta hankkia käärön takaisin Kai, Cole ja Jay lähtevät kysymään kärmeisiltä tietoa Aspheerasta ja ”katalasta petturista”. Vania hyvästelee ja jos hän tarvitsee apua hän lähettää kaikki vartijat apuun. Lego ninjago ohjelmat tulevat epäluuloisiksi, kun heidän arkkivihollisensa Lord Garmadon saapuu auttamaan kadonneen lego ninjago ohjelmat etsinnässä, mutta huomaavat pian, että yhteistyö on valttia. Jay, Nya ja Lloyd lähtevät pelin viimeiselle alueelle kolmatta Avakaita hakemaan.

LEGO Ninjago | Netflix

Zane löytää Ninjoille uuden päämajan: laivan nimeltä Destiny’s Bounty leluversiossa Kohtalon laiva. Vihreä kohtalo 23 min. Sankareiden on tehtävä suuri uhraus pelastaakseen päivän. Rauha on maassa ja ninjat toimivat opettajina Wun akatemiassa. Vangelis kuitenkin paljastaa olevansa itse Kallovelho, ja karkottaa Colen ja Wun vuoren uumeniin.