Lego Duplo Elsa Olaf

Leluhahmot sisältyvät. Kids home. Tuotteen väri. Virtalähteen malli. Monipuolinen Disney Frozen -rakennuslelu avaa taaperoille oven leikin ja oppimisen maailmaan. Innosta imeväisikäiset mielikuvitusseikkailuihin ja oppimaan leikin varjolla Disneyn Frozen -menestyselokuvasta tuttujen Elsan ja Olafin kanssa. Hupi alkaa heti, kun pakkaus on avattu — kehittää taitoja, jotka kestävät koko elämän!

LEGO – Duplo – Frozen – Ice Castle (10899)

Juttele Elsan ja Annan sisarussuhteesta. Tuettu paristojen lukumäärä. Tässä Disney Frozen -linnalelussa on liukumäki, pöytä, tuolit ja keittiövälineet. Virtalähteen malli. Lelupikkuhahmojen lukumäärä. Koodi on voimassa 7 päivää ja sitä ei voida yhdistää muihin koodeihin.

lego duplo elsa olaf

Tuote-esittelyjärjestelmä

Speed Champions A. Takaisin sivun alkuun. Lisää ostoskoriin. Lasten tunnetaidot kehittyvät, kun he samaistuvat Elsaan ja Olafiin leikin pyörteissä. Hyväksy myynti- ja toimituslausekkeet. Viimeaikaiset katsomasi tuotteet.

android 11 a 71

LEGO Duplo Frozen Ii Elsa And Olaf’s Ice Party Set – LEGO® lelut |

Lataa Boozt. Kerrosten lukumäärä per lava. Auta lastasi hallitsemaan rakentamisen perustaidot ja parantamaan hienomotorisia kykyjäsi, kun rakennuspalikat kootaan ja sijoitetaan uudelleen loputtomaan mielikuvitukseen. Kunto Uusi. Käytämme evästeitä verkkosivustomme perustoimintojen turvaamiseksi sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Katso lisää tyylejä tuotesarjasta. Monivärinen, vaalea tiiliominaisuus valaisee linnan napin painalluksella, sinä ja lego duplo elsa olaf nautit loputtomasta nautinnosta, kun haluat luoda uudelleen Disneyn Frozen -elokuvan kohtauksia ja unelmoida omia tarinoitasi tämän kuohuviinisen Ice Castle -taaperolelurakennussarjan avulla.

Osta LEGO – Duplo – Frozen – Ice Castle ()

Lataa Boozt. Virtalähteen malli. Takaisin sivun alkuun. Speed Champions A. Teekannu, kaakao ja kakut — pöytä on katettu hauskoja teekutsuja varten! Hauska, rakennettava oppimislelu pienille lapsille ja Frozen-faneille!