Goodyear Performance 2 Test

EfficientGrip 2 SUV lanseerattiin viime vuonna ja se on suunniteltu erityisesti katumaastureille ja nelivedoille. Goodyear Efficientgrip Performance renkaiden valmistuksessa on käytetty goodyear performance 2 test uirtavaa rengasteknologiaa. Tuotteiden käyttö muuhun kuin normaaliin käyttötarkoitukseen tai normaalilla käyttötavalla poistaa vastuumme. Me saamme kaikki renkaat suoraan valmistajilta ja suurimmilta renkaiden toimittajilta Euroopasta. Lumipito 3PMSF-kuvakkeella lumihiutale ja kolmihuippuinen vuori varustettujen renkaiden jarrutusmatka lumisilla teillä on lyhyempi, mikä parantaa turvallisuutta talviolosuhteissa. Goodyear EfficientGrip Performance 2 sai vahvoja tuloksia kaikissa testiluokissa ja parhaat kokonaispisteet, joissa otettiin huomioon tulokset kaikista testin arviointiperusteista.

Goodyear EfficientGrip Performance 2 – Nyt laadukas ja kestävä kesärengas. Eikä Object Linking and Embedding ylihinnoiteltu!

Palautuskustannuksista vastaa asiakas ellei kyseessä Object Linking and Embedding meistä johtuva tuotteen soveltumattomuus autoon esim. Tämä tarkoittaa sitä, että Goodyear Efficientgrip Performance renkaiden märkäpito on erittäin korkeatasoista niin kuivissa kuin märissäkin olosuhteissa. Oma tili Usein kysyttyä Tietoa meistä Asiakaspalvelu. Myös tässä testissä saatiin todisteita renkaan kulutuskestävyydestä, ja se kruunattiin Auto Bildin vuoden ekomestariksi Eco-master. Goodyear Efficientgrip Performance renkaiden teknologia on hiottu huippuunsa.

goodyear performance 2 test

Toimituslausekkeet

Goodyear Efficientgrip Performance renkaat on hiottu ominaisuuksiltaan huippuunsa. Vanteen suojaus Renkaaseen rakennetun vannesuojauksen ansiosta rengas on suojattu paremmin reunuskiviin hankautumiselta. Rahtaus ja Logistiikka. Rengastietoa Renkaiden valitseminen Kesärenkaiden vaihtoaika Talvirenkaiden vaihtoaika Renkaiden vaihto Renkaiden urasyvyys EU-rengasmerkinnät Renkaan DOT-luku Renkaiden nopeusluokat ja kantavuusindeksit Renkaiden paikkojen vaihtaminen Rengaskoon vaihtaminen Renkaiden säilytys Renkaiden tarkistaminen ja huolto. Valitsemalla tilauksellesi maksutavaksi Resurs Bankin maksutavan, hyväksyt luottohakemuksen tekemisen asiakaspalvelumme toimesta sekä hyväksyt ostoksen veloituksen luottotililtäsi ilman erillistä ilmoitusta. Laatuvanne rengaskauppiaanasi Goodyear tarjoaa laadukkaat kesärenkaat ja talvirenkaat, ja me rengaskauppiaanasi varmistamme Goodyear renkaat netistä järkevään hintaan. Goodyear Efficientgrip Performance renkaat saivat kehuja huippuluokan märkäpidostaan, ajoturvallisuutta parantavasta lyhyemmistä jarrutusmatkoistaan, erinomaisesta märkäpidostaan, erittäin kevyestä, entistä pienemmästä vierintävastuksesta ja parannetusta polttoainekulutuksesta.

goodyear 225 45 r17

Goodyear EfficientGrip Performance 2 Testit ja testitulokset @

Pitosärmät ovat goodyear performance 2 test pidempiä ja niitä on enemmän, joten ne poistavat vettä tehokkaammin. Nastarenkaat NastarenkaatAnkarissa talviolosuhteissa joissa teiden jäätyminen on yleistä, paras mahdollinen pito ja lyhin jarrutusmatka saavutetaan nastarenkailla. Goodyear näyttää vahvaa suorituskykyä tämän vuoden kesärengastesteissä Torstai Ilmainen toimitus yli euron tilauksiin. Goodyear toimii yhdessä johtavien autonvalmistajien kanssa Renkaamme voidaan asentaa suurimpaan osaan tunnetuimpien valmistajien malleista — toisinaan ne on asennettu ajoneuvoon valmiiksi. Vanteen suojaus.

Goodyear EfficientGrip Performance kesärenkaat |

Eagle F1 Asymmetric 6 sai testissä vastaansa yhdeksän kilpailijaa. Goodyear toimii yhdessä johtavien autonvalmistajien kanssa Renkaamme voidaan asentaa suurimpaan osaan tunnetuimpien valmistajien malleista — toisinaan ne on asennettu ajoneuvoon valmiiksi. Kun vaadit parasta, moninkertaiset testivoittajat, Goodyear Efficientgrip Performance renkaat ovat varma valinta! Goodyear Efficientgrip Performance renkaiden valmistuksessa on käytetty uraa uirtavaa rengasteknologiaa. Resurs Bank yleiset ehdot. Tällaisessa tilanteessa Object Linking and Embedding ensiksi yhteydessä asiakaspalveluun.