Galaxy 10 Note Lite

Yhteydenotot: [email protected]. Viihde ja elektroniikka. Henkilökohtaisesti olin pääasiassa tyytyväinen etukameran kuvien laatuun sekä lopputulokseen, vaikka en suuremmin selfiekuvaamista harrasta. Mainos: Yli tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta – katso Hinta. Katso kaikki kuvat Muovinen takapinta oli myös melkoinen sormenjälkimagneetti ja se muuttui likaisen näköiseksi hetkessä, mutta pyyhkimällä sai liat nopeasti pois.

Samsung Galaxy Note 10 Lite SM-N770F/DS Dual SIM 6GB RAM 128GB

Seuraa Mobiili. Mitään erikoista ei kameralta voi odottaa ja se jääkin testien mukaan selvästi tämän päivän huippupuhelimien varjoon, mutta peruskäyttäjälle kuvien laatu on varmasti tarpeeksi hyvä. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Edellinen galaxy 10 note lite Samsungin mallisuojahakemuksen kuvat paljastavat: taittuvanäyttöisen Galaxy Z Flip -simpukkapuhelimen seuraajaan kolmoiskamera Seuraava juttu Tässä huhtikuun myydyimmät puhelimet Suomessa — koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne ja 5G-puhelinten kasvava määrä värittivät myyntiä. Hyvässä päivän valossa kuvista tulee miellyttävän hyviä, sillä niissä on hyvät dynaaminen alue sekä tarkkuus. Galaxy Note 10 Lite on galaxy 10 note lite myöskin microSD-muistikorttipaikalla, joka tukee muistikortteja aina yhteen teratavuun asti. Itse S Pen -kynässä on 0,7 mm kärki sekä puhelin tukee eri painetasoa, minkä ansiosta kirjoittaminen on miellyttävää.

galaxy 10 note lite

Tekniset tiedot

Exynos rakentuu neljästä 2,7 GHz:n taajuudella hyrräävästä Mongoose M3 -ytimestä sekä neljästä 1,7 GHz:n taajuudella toimivasta Cortex-A55 -ytimestä. Pääkameran kavereina ovat ultralaajakulmakamera ja telekamera. Samsungin tavoitteena on kuitenkin ollut luoda käyttöliittymä, jossa käyttäjät pystyvät keskittymään tärkeisiin asioihin. Kuten olettaa sopii, näytön kuva ei tällöin Object Linking and Embedding yhtä luonnollinen, mutta iloisen räiskyvä. Laite tuntuu käsissä miellyttävältä, joskin liukkaalta.

a17 fa706qm

Samsung Galaxy Note10 Lite | Telia

Pienemmällä käytöllä Galaxy Note 10 Liten akun voi kuitenkin saada kestämään jopa parikin päivää. Etukamerana Samsung hyödyntää 32 megapikselin tasoista kameraa, galaxy 10 note lite hyödynnetään pikseleiden yhdistämistekniikkaa, ja lopputuloksena ovat 8 megapikselin kuvat. Arvostelu Huippuversiot käyttävät näytön alaista ultraäänitunnistinta, mutta Liten tunnistin on tyypiltään perinteisempi optinen. Auringonlaskun jälkeen automaattisilla oletusasetuksilla otettu kuva ei näytä hämärältä, mutta kohinaa on huomattavasti ja varhaiskeväinen metsä näyttää elottomalta.

Galaxy Note 10 Lite GB NF DS, Black – Ringy

Etkö OLE vielä rekisteröitynyt? Testijakson aikana Galaxy Note 10 Litelle tuli tarjolle muutama ohjelmistopäivitys, joista tuorein toi mukanaan Googlen 1. Suojakuori ei olisi pahitteeksi. Lue seuraavaksi: Samsungin mallisuojahakemuksen kuvat paljastavat: taittuvanäyttöisen Galaxy Z Flip -simpukkapuhelimen seuraajaan kolmoiskamera. Tällä kertaa testattavana on ollut Samsungin uusin Galaxy Note -malliston älypuhelin, joka kantaa nimeä Galaxy Note 10 Lite. Monessa tilanteessa heikossa valaistuksessa kuvat ovat käyttökelpoisia, ja niissä on nähtävillä mukavasti yksityiskohtia, mutta laatu on silti hieman heikompi kuin hyvässä valaistuksessa taltioidessa. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta.