G9 Led 1 Watt

JavaScript seems to be disabled in your browser. Toimitusaika: viikkoa. Lisää ostoslistaan Lisätty. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:. LED-nastakantalamppu G9 2,5W opaali.

LED-lamput G9 230V

Kaikesta kertyy kuitenkin säästöä. LED-kynälamppu G9 1,6 W Sinulla on seuraava t voimassa oleminen t alennuskoodi t. Suosittelemme tästä kategoriasta. Uusiin tilauksiin sovelletaan aina kulloinkin voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät Suomen Valotorni Oy:n sivulla WWW.

g9 led 1 watt

Calex LED G9 (3,5 W) (3000 K) himmennettävä

G9-led-lampun kirkkaus G9-led-lamppuja käytetään yksittäin seinävalaisimissa ja joissakin kattokohdevalaisimissa. Rekisterinpitäjä Suomen Valotorni Oy PL Tornio Y-tunnus: Rekisterin nimi Suomen Valotorni Oy:n asiakasrekisteri Rekisterin käyttötarkoitus Rekisterin käyttötarkoitus on Suomen Valotorni Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Led-lamppu korvaa täydellisesti vanhentuneen G9-halogeenilampun. OLE ensimmäinen tuotteen arvostelija. LED-lamput G9 V. Skip to the end of the images gallery.

core i5 5200u

G9 LED-lamput |

Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:. Muista valaistusta suunnitellessa kuitenkin se, että vaikka itse lampun valoa ei OLE kohdistettu, suuntaa valaisimen lampunvarjostin kuitenkin valoa. G9-lamput ovat kaikki pienikokoisia, mutta lamppujen välillä voi olla useiden millimetrien pituuseroja. Himmennettävät G9-led-lamput löydät myös täältä. Takaisin Sisämaalit Esivalmistelu ja pohjustus. LED-lamput G9 V ovat loistava valinta hintatietoiselle henkilölle. Takaisin Hiusten-hoito Asusteet.

LED G9-kanta |

Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä. G9 3W kaksikantainen LED-lamppu kirkas. Takaisin Tuftatut matot Käytävämatot Pyöreät matot Pienet matot. Hinta: 5. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus ennen tilauksen toimittamista peruuttaa tilaus tai osa siitä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.